Ατρακτίδια LITENING AT για τα F-16 MLU της Ολλανδικής Αεροπορίας

Ατρακτίδια LITENING AT για τα F-16 MLU της Ολλανδικής Αεροπορίας

Η Ολλανδική Αεροπορία ανακοίνωσε στις 6 Νοεμβρίου ότι επέλεξε το ατρακτίδιο Litening AT (Advanced Targeting) τρίτης γενιάς της Northrop Grumman για τον στόλο των μαχητικών F-16A MLU που διαθέτει.

Ο αριθμός των ατρακτιδίων του τύπου που θα προμηθευτεί η Ολλανδική Αεροπορία, ανέρχεται σε 20, ενώ οι παραδόσεις τους θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2007 και θα τερματιστούν σε διάστημα ενός έτους. Μέχρι σήμερα έχουν παραγγελθεί συνολικά από διάφορους χρήστες σε όλο τον κόσμο 470 ατρακτίδια Litening AT από τα οποία τα 360 βρίσκονται σε υπηρεσία έχοντας συμπληρώσει 560.000 ώρες πτήσης. Οι 253.000 από αυτές έχουν γίνει σε κανονικές πολεμικές εξόδους. Ως γνωστόν το Litening αποτελεί προϊόν που έχει σχεδιάσει και αναπτύξει η ισραηλινή Rafael και το οποίο κατασκευάζεται κατόπιν αδείας στις ΗΠΑ από τη Northrop Grumman.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.