ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανάπτυξη νέου κινητήρα για το Su-35

Ανάπτυξη νέου κινητήρα για το Su-35

H Sukhoi Aviation Holding Company πρόκειται να επενδύσει σημαντικά κεφάλαια για την ανάπτυξη ενός νέου κινητήρα, του -117S, ο οποίος θα εγκατασταθεί στα Su-35.

Στο πρόγραμμα αυτό θα συμμετάσχουν και οι Ufa μαζί με την Saturn. Κατόπιν συμφωνίας που υπογράφηκε και από τους τρεις εμπλεκομένους στο νέο πρόγραμμα, η Sukhoi θα έχει ποσοστό συμμετοχής 40%, ενώ οι άλλες δύο εταιρείες θα έχουν ποσοστό 30% η κάθε μία. Ο νέος κινητήρας θα προσφέρεται κυρίως σε εξαγωγικούς χρήστες του τύπου, θα αποδίδει μεγαλύτερη ώση και θα έχει μεγαλύτερο χρόνο ωφέλιμης ζωής σε σύγκριση με τον AL-31F από τον οποίο και θα προέλθει σχεδιαστικά. Οι Ρώσοι εκτιμούν ότι μέχρι και το 2020 τουλάχιστον 300 μαχητικά του τύπου θα πωληθούν εξοπλισμένα με τον -117S.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.