ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

80 ελικόπτερα Mi-171V για την Ινδική Αεροπορία

80 ελικόπτερα Mi-171V για την Ινδική Αεροπορία

Με βάση πληροφορίες της ινδο-ασιατικής υπηρεσίας ειδήσεων, η Ινδική Αεροπορία έχει ήδη καταλήξει σε απόφαση για την προμήθεια 80 μέσων μεταφορικών ελικοπτέρων τύπου Mi-171V από την Ρωσία.

Αν και προς το παρόν δεν έχει υπογραφεί η σχετική συμφωνία, το ύψος της συγκεκριμένης προμήθειας αναμένεται να ανέλθει σε 662 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με έγκυρες πηγές. Ο Αρχηγός της Ινδικής Αεροπορίας σε συνέντευξη του ανέφερε ότι υπάρχουν ανάγκες για την αγορά άλλων 197 τουλάχιστον μέσων μεταφορικών ελικοπτέρων, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα ενταχθούν σε υπηρεσία στον Ινδικό Στρατό. Τα ελικόπτερα έχουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στις τάξεις του Ινδικού Στρατού και της Ινδικής Αεροπορίας, από την στιγμή που χρησιμοποιούνται ευρύτατα για τη μεταφορά προσωπικού και υλικού σε απομακρυσμένες ορεινές περιοχές, αλλά και σε περιστατικά αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών, αναλαμβάνοντας ρόλους έρευνας και διάσωσης και αεροπυρόσβεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.