Παράδοση επίγειας εκπαιδευτικής υποδομής για τα Hawk Mk 129 του Μπαχρέιν

Παράδοση επίγειας εκπαιδευτικής υποδομής για τα Hawk Mk 129 του Μπαχρέιν

Με ανακοίνωση της η ΒΑΕ Systems, γνωστοποίησε την παράδοση τις αρχές Δεκεμβρίου στην αεροπορική βάση Shaikl Isa του Μπαχρέιν, μέρους της επίγειας υποδομής εκπαίδευσης των χειριστών της αεροπορίας της χώρας για το αεροσκάφος Hawk Mk129.

Σε αυτό περιλαμβάνονται ένας πλήρως εξοπλισμένος σταθερός προσομοιωτής πτήσης με προβολικό σύστημα απεικόνισης του εξωτερικού περιβάλλοντος κάλυψης 360 μοιρών στο οριζόντιο επίπεδο και 270 στο κατακόρυφο, καθώς και ένας εξομοιωτής στον οποίο οι χειριστές θα εκπαιδεύονται αποκλειστικά και μόνο σε ότι αφορά την χρήση των ηλεκτρονικών συστημάτων και την αντιμετώπιση βλαβών στον αέρα. Υπενθυμίζεται ότι οι παραδόσεις των εκπαιδευτικών αεροσκαφών Hawk στο Μπαχρέιν (παραγγέλθηκαν έξι αρχικά με δικαίωμα προαίρεσης επιπλέον έξι) άρχισαν τον περασμένο Οκτώβριο και βάσει χρονοδιαγράμματος αναμένεται να ολοκληρωθούν τις αρχές του 2007. Το εκπαιδευτικό κέντρο της Αεροπορίας του Μπαχρέιν θα δημιουργηθεί  και θα λειτουργήσει με βάση τα πρότυπα του αντιστοίχου κέντρου της RAF στην αεροπορική βάση Valley.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.