ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παράδοση πέντε αεροσκαφών Super Tucano στην Κολομβία

Παράδοση πέντε αεροσκαφών Super Tucano στην Κολομβία

H Βραζιλιάνικη Embraer ανακοίνωσε στις 7 Δεκεμβρίου ότι παρέδωσε τα πρώτα πέντε, από τα 25 που συνολικά έχουν παραγγελθεί, ελαφρά επιθετικά αεροσκάφη τύπου Super Tucano στην Αεροπορία της Κολομβίας.

Η Κολομβιανή κυβέρνηση είχε παραγγείλει τα 25 αεροσκάφη πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2005, προκειμένου να τα αξιοποιήσει σε ρόλους επιτήρησης συνόρων και σε αποστολές αστυνόμευσης συγκεκριμένων περιοχών. Έγινε έτσι ο πρώτος εξαγωγικός πελάτης της συγκεκριμένης έκδοσης του αεροσκάφους η οποία θα παραδοθεί στην Αεροπορία της Κολομβίας με ολοκληρωμένο σύστημα λογιστικής υποστήριξης και έναν προσομοιωτή πτήσης για την κάλυψη των αναγκών εκπαίδευσης των πληρωμάτων. Τα αεροσκάφη που θα παραδοθούν στην Αεροπορία της Κολομβίας είναι σχεδόν πανομοιότυπα με τα βραζιλιάνικα Tucano που επιχειρούν στην περιοχή του Αμαζονίου εκτελώντας αποστολές αποτροπής εισόδου λαθρεμπόρων από αέρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.