ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στη Northrop-Grumman η υποστήριξη των αεροσκαφών επιτήρησης Joint STARS της USAF

H Αμερικανική Αεροπορία υπέγραψε δύο συμβόλαια συνολικής αξίας 254 εκατομμυρίων δολαρίων με την Northrop-Grumman, για την υποστήριξη του στόλου των αεροσκαφών επιτήρησης τύπου Ε-8C Joint STARS. 

To πρώτο συμβόλαιο καλύπτει την υποστήριξη του συνόλου των συστημάτων αποστολής με τα οποία είναι εφοδιασμένα τα συγκεκριμένα αεροσκάφη και το δεύτερο την διεξαγωγή δοκιμών των συστημάτων μετά από γενικές επιθεωρήσεις και εκτεταμένες εργασίες αναβάθμισης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συμβόλαιο συντήρησης των συστημάτων, αξίας 140 εκατομμυρίων δολαρίων θα έχει διάρκεια εφτά ετών, ενώ οι εργασίες που περιλαμβάνει θα εκτελούνται στην έδρα του κέντρου υποστήριξης Warner Robins της USAF. Το δε συμβόλαιο δοκιμών και αναβαθμίσεων είναι τετραετούς διάρκειας με αξία 114 εκατομμυρίων δολαρίων. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.