ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έναρξη σχεδίασης του νέου τουρκικού εκπαιδευτικού αεροσκάφους Hurkus

Έναρξη σχεδίασης του νέου τουρκικού εκπαιδευτικού αεροσκάφους Hurkus

Ξεκίνησε πρόσφατα η διαδικασία σχεδίασης του νέου τουρκικού εκπαιδευτικού αεροσκάφους αρχικού και βασικού σταδίου, μετά από την ολοκλήρωση της φάσης κατάρτισης των βασικών προδιαγραφών του διάρκειας οκτώ περίπου μηνών.

Τη σχεδίαση του αεροσκάφους έχει αναλάβει η τουρκική TUSAS κατόπιν συμφωνίας που υπεγράφη για τον σκοπό αυτό με το υφυπουργείο αμυντικής βιομηχανίας (SSM) τον περασμένο Μάρτιο. Με βάση την ίδια συμφωνία η τουρκική αεροπορική βιομηχανία προβλέπεται να κατασκευάσει τέσσερα συνολικά πρωτότυπα τα οποία και θα δοκιμάσει τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των πτητικών δοκιμών αναμένεται και η έκδοση πιστοποίησης του αεροσκάφους από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Αεροπορικής Ασφάλειας, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα αποσπαστεί για λόγους εμπορικής προώθησης του αεροσκάφους σε υποψήφιους εξαγωγικούς αγοραστές. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.