ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νότια Κορέα: Ανάπτυξη και κατασκευή συστήματος αεράμυνας μικρής-μέσης ακτίνας

Νότια Κορέα: Ανάπτυξη και κατασκευή συστήματος αεράμυνας μικρής-μέσης ακτίνας

Με βάση ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας της Νοτίου Κορέας της 21ης Δεκεμβρίου, αποφασίστηκε από τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων της χώρας η ανάπτυξης και η μαζική παραγωγή ενός νέου αντιαεροπορικού συστήματος μικρής και μέσης ακτίνας στο άμεσο μέλλον. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση πάρθηκε στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η χώρα για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου αεράμυνας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της διαρκώς αυξανόμενης πυραυλικής απειλής που πρεσβεύει η γειτονική Βόρεια Κορέα. Στην ίδια ανακοίνωση δε γίνεται λόγος για την παράλληλη δημιουργία ενός πολύ αποτελεσματικού δικτύου έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου, το οποίο θα περιλαμβάνει τόσο επίγεια όσο και εναέρια κέντρα, εξοπλισμένα στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό με συστήματα ραντάρ τα οποία θα αναπτυχθούν και θα κατασκευαστούν εγχώρια με τεχνογνωσία που σε σημαντικό βαθμό θα παρασχεθεί από κατασκευαστές συμμαχικών χωρών, όπως η ΗΠΑ και η Ιαπωνία. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.