ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Boeing αναλαμβάνει την κατασκευή περισσότερων ελικοπτέρων CH-47

Η Boeing αναλαμβάνει την κατασκευή περισσότερων ελικοπτέρων CH-47

Ο Αμερικανικός στρατός υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 650.289.000 δολαρίων με τη Boeing στις 19 Δεκεμβρίου 2006 για την αναβάθμιση αριθμού ελικοπτέρων τύπου CH-47D Chinook, στο επίπεδο CH-47F που αποτελεί και την πιο αναβαθμισμένη έκδοση.

Επιπρόσθετα υπογράφηκε και ένα δεύτερο ξεχωριστό συμβόλαιο ύψους 406.400.000 δολαρίων για την κατασκευή και παράδοση αριθμού νέων ελικοπτέρων της ίδιας έκδοσης. Το πρόγραμμα αναβάθμισης θα ολοκληρωθεί βάσει χρονοδιαγράμματος μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2009, ενώ ο πρόγραμμα κατασκευής των νέων ελικοπτέρων θα ολοκληρωθεί τρία χρόνια αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2012. Οι εργασίες αναβάθμισης και κατασκευής θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Σημειώνεται ότι το 2000 ο Αμερικανικός Στρατός είχε αποφασίσει την σταδιακή τροποποίηση μεγάλου μέρους του στόλου των βαρέων μεταφορικών ελικοπτέρων τύπου CH-47D στο επίπεδο –F και την απόσυρση όλων των ελικοπτέρων ων παλαιότερων εκδόσεων η αυτών που είχαν την μεγαλύτερη ηλικία και τις περισσότερες ώρες πτήσης. Παράλληλα, αποφάσισε και την προμήθεια ενός αριθμού πρόσθετων ελικοπτέρων CH-47F για την κάλυψη των μελλοντικών του αναγκών. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.