ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας για την κατασκευή νέων An-124 Ruslan

Συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας για την κατασκευή νέων An-124 Ruslan

To γραφείο σχεδίασης αεροσκαφών Antonov ανακοίνωσε στις 27 Δεκεμβρίου ότι οι διαπραγματεύσεις την αναβάθμιση των υπαρχόντων An-124 Ruslan και την επανέναρξη παραγωγής σειράς νέων εκδόσεων του ίδιου τύπου, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Οι διαπραγματεύσεις έγιναν μεταξύ της Antonov και εκπροσώπων των ρωσικών εταιρειών Volga-Dnepr Airline JSC και Aviastar JSC, με αντικείμενο αφενός μεν την αναβάθμιση των σε εμπορική εκμετάλλευση βαρέων τετρακινητήριων μεταφορικών αεροσκαφών An-124 Ruslan, και αφετέρου την επανέναρξη της παραγωγής σειράς νέων εκδόσεων του αεροσκάφους. Βάσει της συμφωνίας που υπογράφηκε μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων, οι νέες εκδόσεις του επιτυχημένου μεταφορικού που θα αναπτυχθούν και θα μπουν σε παραγωγή, θα έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια και μεταφορική ικανότητα, θα χρησιμοποιούν πληρώματα μικρότερης σύνθεσης και θα ενσωματώνουν νέα συστήματα και κινητήρες με σκοπό να πληρούν τις νεότερες προδιαγραφές του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) που διέπουν τις διεθνείς πτήσεις μεταφοράς επιβατών και φορτίου. Βασικός γνώμονας του προγράμματος επέκτασης της ωφέλιμης ζωής του θηριώδους An-124, είναι η εφαρμογή των τροποποιήσεων, η υιοθέτηση του νέου εξοπλισμού και η επανεργοποίηση της γραμμής παραγωγής με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Και αυτό είναι απόλυτα εφικτό από την στιγμή που η τελευταία δεν έπαψε ποτέ να λειτουργεί, αλλά απέδιδε τμήματα του αεροσκάφους στο πλαίσιο ενός χαμηλού ρυθμού παραγωγής όλα αυτά τα χρόνια και συγκεκριμένα από 1989 και μετά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.