ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παραγγελία δύο αεροσκαφών Α320 από την αεροπορία του Ομάν

Παραγγελία δύο αεροσκαφών Α320 από την αεροπορία του Ομάν

Η Βασιλική Αεροπορία του Ομάν, υπέγραψε στις 29 Ιανουαρίου 2007 συμβόλαιο με την Airbus για την αγορά δύο αεροσκαφών τύπου Α320 διαμορφωμένων για την μεταφορά υψηλά ισταμένων προσώπων (VIP).

Πρόκειται για αεροσκάφη της έκδοσης ACJ (Airbus Corporate Jet). Tα δύο νέα αεροσκάφη της Αεροπορίας του Ομάν θα μπορούν παράλληλα να μεταφέρουν προσωπικό ή φορτίο, μέσω της αλλαγής της διαμόρφωσης της καμπίνας τους σε χρονικό διάστημα λίγων ωρών. Aεροσκάφη της ίδιας έκδοσης έχουν προμηθευτεί οι αεροπορίες του Αζερμπαϊτζάν, της Βραζιλίας, της Τσεχίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ταϊλάνδης, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Βενεζουέλας. Τα δύο νέα Α320 ACJ της Αεροπορίας του Ομάν θα φέρουν κινητήρες τύπου V 2500 της International Aero Engines.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.