H Βουλγαρία ματαιώνει την αναβάθμιση των ελικοπτέρων Mi-24 και Mi-17

H Βουλγαρία ματαιώνει την αναβάθμιση των ελικοπτέρων Mi-24 και Mi-17

Mε ανακοίνωση της η ισραηλινή Elbit Systems, επιβεβαίωσε την απόφαση του υπουργείου άμυνας της Βουλγαρίας να ματαιώσει το πρόγραμμα αναβάθμισης του στόλου των ελικοπτέρων Mi-24 και Mi-17 που αξιοποιεί η αεροπορία της χώρας.

Για τη ματαίωση του προγράμματος υπολογιζόμενου ύψους 57 εκατ. ευρώ, οι δύο πλευρές βρίσκονται αυτήν την περίοδο σε διαπραγματεύσεις για την εξεύρεση μίας κοινά αποδεκτής λύσης. Το υπουργείο άμυνας της Βουλγαρίας διεκδικεί ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που έχει προκαταβάλει στην ισραηλινή εταιρεία αμέσως μετά την υπογραφή του σχετικού συμβολαίου στις 4 Δεκεμβρίου του 2005. Με βάση την ίδια ανακοίνωση η εταιρεία θεωρεί ότι σύντομα θα βρεθεί τρόπος επίλυσης του προβλήματος, καθώς έχει διαπιστώσει μετά από σχετική έρευνα που διεξήγαγε ότι η ματαίωση του προγράμματος αναβάθμισης των ελικοπτέρων της Αεροπορίας της Βουλγαρίας, δεν θα επηρεάσει τον κύκλο των εργασιών της και την οικονομική της κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.