ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παράδοση οκτώ επιθετικών ελικοπτέρων στο Πακιστάν από τις ΗΠΑ

Παράδοση οκτώ επιθετικών ελικοπτέρων στο Πακιστάν από τις ΗΠΑ

Μετά από επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2007 στην αεροπορική βάση Qasim, ο Αμερικανός πρεσβευτής στο Πακιστάν παρέδωσε επίσημα οκτώ ελικόπτερα τύπου AH-1F Cobra στον Στρατό του Πακιστάν.

Τα επιθετικά ελικόπτερα τα οποία αποκτήθηκαν από το Πακιστάν έναντι 50 εκατ. δολαρίων μέσω διακρατικής συμφωνίας (FMS), θα αξιοποιηθούν στην γραμμή των συνόρων με το Αφγανιστάν για την αντιμετώπιση των δυνάμεων των Ταλιμπάν που εισέρχονται και εξέρχονται παράνομα στη χώρα. Και τα οκτώ ελικόπτερα έχουν υποστεί εργασίες βαριάς συντήρησης και επιθεωρήσεων και είναι ετοιμοπόλεμα. O Στρατός του Πακιστάν θα παραλάβει μέσα στους επόμενους μήνες άλλα 12 ελικόπτερα του ίδιου τύπου στο πλαίσιο της ίδιας συμφωνίας. Σημειώνεται ότι το Πακιστάν έχει ήδη ενταγμένα σε υπηρεσία 19 ελικόπτερα τύπου Cobra τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως στις επιχειρήσεις εναντίον δυνάμεων των Ταλιμπάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.