ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Boeing και AgustaWestland προωθούν από κοινού το CH-47F στην Ιταλία

Boeing και AgustaWestland προωθούν από κοινού το CH-47F στην Ιταλία

Στις 6 Φεβρουαρίου η Boeing και η AgustaWestland που ανήκει στον ιταλικό όμιλο Finmeccanica, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την από κοινού προώθηση της νέας έκδοσης του βαρέως μεταφορικού ελικοπτέρου Chinook CH-47F, στον Ιταλικό Στρατό.

Ο τελευταίος βρίσκεται την περίοδο αυτή στην διαδικασία επιλογής ενός νέου τύπου βαρέως μεταφορικού ελικοπτέρου για την κάλυψη των μελλοντικών επιχειρησιακών του αναγκών. Παράλληλα, στο ίδιο μνημόνιο συνεργασίας προβλέπεται και η από κοινού σχεδίαση και ανάπτυξη βαρέων μεταφορικών ελικοπτέρων στο άμεσο μέλλον. Η επιλογή ενός εντελώς νέου σχεδίου και η ανάπτυξή του και από τις δύο εταιρείες, πέρα από ότι μειώνει σημαντικά το ρίσκο για κάθε μία από τις δύο πλευρές ξεχωριστά, θα δώσει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός πρωτοποριακού ελικοπτέρου στο μέλλον, το οποίο οι δύο εταίροι ελπίζουν ότι θα έχει την ίδια επιτυχημένη εμπορική εξέλιξη με το Chinook. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.