ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η EADS North America επιταχύνει την παραγωγή του UH-72A Lakota

Η EADS North America επιταχύνει την παραγωγή του UH-72A Lakota

H EADS Βορείου Αμερικής ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχει ήδη αποφασίσει την επιτάχυνση του ρυθμού παραγωγής του νέου ελαφρού ελικοπτέρου γενικής χρήσης του Αμερικανικού στρατού, τύπου UH-72A Lakota.

Από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Columbus του Μισσισιπή, θα «βγουν» 16 ελικόπτερα του τύπου για να παραδοθούν στον Αμερικανικό στρατό μέσα στο 2007. Τα δύο πρώτα ελικόπτερα παραδόθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο, τρεις περίπου μήνες πριν από το χρονοδιάγραμμα και το ίδιο έγινε και με το τρίτο το οποίο με την σειρά του παραδόθηκε στις 30 του περασμένου Ιανουαρίου. Μέχρι σήμερα ο Στρατός των ΗΠΑ έχει παραγγείλει 42 μονάδες από τις οποίες οι τρεις έχουν παραδοθεί και 10 ακόμη βρίσκονται στο στάδιο της τελικής συναρμολόγησης στο Columbus. Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανικός στρατός θα προβεί στην παραγγελία 322 τέτοιων ελικοπτέρων μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Κατ΄ επέκταση ο αρχικός αριθμός των 44 εργαζομένων θα ανέλθει σε 330 και οι στεγασμένοι χώροι των εγκαταστάσεων παραγωγής του Columbus από τα 92.000 τετραγωνικά πόδια που καταλαμβάνουν σήμερα, θα φτάσουν να καλύπτουν 325.000 τετραγωνικά πόδια. Η πρώτη μονάδα του Αμερικανικού στρατού που παραλαμβάνει ελικόπτερα UH-72A Lakota, είναι το Κέντρο Εκπαίδευσης στο Fort Irwin.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.