ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

H Boeing ανακοινώνει την πρόθεσή της να λάβει μέρος στον διαγωνισμό KC-X

H Boeing ανακοινώνει την πρόθεσή της να λάβει μέρος στον διαγωνισμό KC-X

Mε ανακοίνωση τύπου την οποία εξέδωσε στις 12 Φεβρουαρίου, η Boeing γνωστοποίησε ότι θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό KC-X, ο οποίος θα διεξαχθεί με σκοπό την επιλογή του νέου ιπτάμενου τάνκερ της Αμερικανικής αεροπορίας (USAF: United States Air Force).

Στην ανακοίνωση αυτή η αμερικανική εταιρεία δίνει έμφαση στην καταλληλότητα του αεροσκάφους για την πλήρη κάλυψη των αναγκών του συγκεκριμένου ρόλου, σημειώνοντας παράλληλα ότι η Αμερικανική αεροπορία θα επωφεληθεί ιδιαίτερα από το γεγονός ότι στο πρόγραμμα Β767 η Boeing έχει μέχρι σήμερα επενδύσει περισσότερο από ένα δις δολάρια. Το αεροσκάφος που βρίσκεται σε υπηρεσία σε δεκάδες αεροπορικές εταιρείες ανά τον κόσμο, εξακολουθεί να παράγεται σε νέες εκδόσεις. Τα KC-767 που προορίζονται για την Αμερικανική Αεροπορία, θα προέρχονται από την έκδοση B767-200 Freighter (μεταφοράς φορτίου) μεγάλης εμβέλειας, η παραγωγή του οποίου αναμένεται να αρχίσει σύντομα. Μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί περισσότερα από 950 αεροσκάφη Β767 όλων των εκδόσεων. Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα KC-X και σε περίπτωση που το αεροσκάφος της Boeing επιλεγεί, ως υποκατασκευαστές θα λειτουργήσουν οι Smiths Aerospace, Rockwell Collins, Vought Aircraft Industries, Honeywell και Spirit AeroSystems.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.