Η ΒΑΕ Systems ολοκληρώνει τις παραδόσεις των νέων Hawk στο Μπαχρέιν

Η ΒΑΕ Systems ολοκληρώνει τις παραδόσεις των νέων Hawk στο Μπαχρέιν

Η ΒΑΕ Systems ανακοίνωσε στις 12 Φεβρουαρίου ότι παρέδωσε τα δύο τελευταία εκπαιδευτικά αεροσκάφη προκεχωρημένης και επιχειρησιακής εκπαίδευσης τύπου Hawk AJT (Advanced Jet Trainer) στην Αεροπορία του Μπαχρέιν.

Έτσι ολοκληρώθηκε τόσο η διαδικασία παράδοσης των αεροσκαφών, όσο και η παράδοση του εξοπλισμού υποστήριξής τους και επίγειας εκπαίδευσης των μαθητευόμενων χειριστών. Τα δύο τελευταία αεροσκάφη που παραδόθηκαν στην Αεροπορία του Μπαχρέιν (ΒΤ001 και ΒΤ002) ήταν τα πρώτα που εγκατέλειψαν τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας. Παρέμειναν στη Βρετανία για χρονικό διάστημα 18 περίπου μηνών, προκειμένου να ολοκληρωθεί μέσω της αξιοποίησής τους η εκπαίδευση των πρώτων τεχνικών και χειριστών-εκπαιδευτών της Αεροπορίας του Μπαχρέιν. Το πρώτο αεροσκάφος, πραγματοποίησε την παρθενική του πτήση τον Αύγουστο του 2005, από το αεροδρόμιο του Warton, βόρεια του Μάντσεστερ, όπου οι εταιρεία διατηρεί εγκαταστάσεις παραγωγής και κέντρο δοκιμών. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.