ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Διπλή επιτυχία για την Alenia Aermacchi στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Διπλή επιτυχία για την Alenia Aermacchi στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Η Πολεμική Αεροπορία και Αεράμυνα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων συμπεριέλαβαν τόσο το προκεχωρημένο εκπαιδευτικό Μ-346 όσο και το βασικής εκπαίδευσης Μ-311 της Alenia Aermacchi στη «Λίστα Προεπιλογής» για την προγραμματισμένη απόκτηση νέου εκπαιδευτικού συστήματος.

Το γεγονός ότι και οι δύο τύποι συμπεριλήφθηκαν στη λίστα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη Finmeccanica και την Alenia Aermacchi, καθώς έτσι αναγνωρίζεται ότι η Ιταλική εταιρεία είναι ο μόνος ικανός κατασκευαστής να παρέχει αεροσκάφη προκεχωρημένης τεχνολογίας στα δύο βασικά στάδια της στρατιωτικής αεροπορικής εκπαίδευσης. Τα ΗΑΕ κατέληξαν στη «Λίστα Προεπιλογής» (short-list) αυτή, αφού εξέτασαν προϊόντα δώδεκα διεθνών αεροναυτικών βιομηχανιών. Η Alenia Aermacchi αναδείχθηκε ως η μόνη ικανή να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σύστημα νέας γενιάς. Οι νικητές του διαγωνισμού των ΗΑΕ θα ανακοινωθούν μετά την εις βάθος αξιολόγηση των προεπιλεγμένων προσφορών.

Το Μ-346 είναι το μόνο αεροσκάφος νέας γενιάς προκεχωρημένης εκπαίδευσης που κατασκευάζεται αυτήν την περίοδο στην Ευρώπη και ένα από τα πιο μοντέρνα στον κόσμο.Στη βάση της στο Βενέγκονο (Ιταλία), η Alenia Aermacchi λειτουργεί δύο πρωτότυπα, τα οποία ολοκληρώνουν το πρόγραμμα πτητικού ελέγχου. Ένα τρίτο αεροσκάφος, το οποίο προγραμματίζεται να πετάξει αργότερα μέσα στο 2007, αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα των ενδιάμεσων προδιαγραφών πριν από εκείνες της τελικής παραγωγής. Η πρώτη, Χαμηλού Ρυθμού Βιομηχανικής Παραγωγής, παρτίδα 12 αεροσκαφών θα κατασκευαστεί μέσα στο 2009, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην Alenia Aermacchi να ανταποκριθεί στις ευκαιρίες πώλησης που αναδύονται σε αρκετές χώρες με τις οποίες βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες.

Το Μ-311 είναι το μόνο αεροσκάφος βασικής – προκεχωρημένης εκπαίδευσης τύπου τουρμποφάν, ικανό να συναγωνιστεί σε κόστος τα εκπαιδευτικά τύπου τουρμποπρόπ που είναι διαθέσιμα στην αγορά σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα από τη σύγχρονη αεροδυναμική του, την τεχνολογία παραγωγής και την ιπποδύναμη του, το Μ-311 προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό επιδόσεων ενός αληθινού τζετ και χαμηλού αγοραστικού και λειτουργικού κόστους.

(από δελτίο τύπου της Alenia Aermacchi)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.