ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ελικόπτερα ΝΒΟ-105 για το ναυτικό της Ινδονησίας

Ελικόπτερα ΝΒΟ-105 για το ναυτικό της Ινδονησίας

Η ινδονησιακή Digrantara, με ανακοίνωσή της στις 2 Μαρτίου 2007 γνωστοποίησε ότι παρέδωσε στο Ναυτικό της Ινδονησίας το πρώτο ελικόπτερο τύπου ΝΒΟ-105, μετά από επίσημη εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις της στο Bandung της Δυτικής Ιάβα.

Σημειώνεται ότι η ινδονησιακή εταιρεία που συναρμολογεί κατόπιν αδείας, διάφορους τύπους αεροσκαφών και ελικοπτέρων εγχώρια, παρέδωσε τον περασμένο Νοέμβριο στην Αεροπορία και το Ναυτικό της χώρας δύο αεροσκάφη NC-212-200 ναυτικής συνεργασίας, ένα μεταφορικό CN-235-220 και ένα ελικόπτερο NSA-330 Puma. Για το μήνα που διανύουμε, η ινδονησιακή εταιρεία πρόκειται να παραδώσει άλλο ένα NC-212 στο Ναυτικό, μαζί με ένα ακόμη στο Στρατό, καθώς και ένα ελικόπτερο ΝΒΟ-105. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.