ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

H Lockheed Martin συνεχίζει την παραγωγή του Arrowhead

H Lockheed Martin συνεχίζει την παραγωγή του Arrowhead

H Lockheed Martin υπέγραψε στις 28 του περασμένου Φεβρουαρίου, συμβόλαιο ύψους 311 εκατ. δολαρίων με τον Αμερικανικό στρατό για τη συνέχιση της παραγωγής του νέου συγκροτήματος ηλεκτροπτικών συστημάτων Arrowhead.

Το Arrowhead αντικαθιστά το TADS/PNVS στην έκδοση D του επιθετικού ελικοπτέρου ΑΗ-64 Αpache. Bάσει του συμβολαίου, η εταιρεία θα κατασκευάσει 158 συγκροτήματα, τα οποία έχουν ήδη παραγγελθεί για τον Αμερικανικό στρατό, αλλά και ξένους χρήστες του Apache D (μεταξύ αυτών και η Ελλάδα που έχει ήδη αρχίσει να παραλαμβάνει τα δικά της ελικόπτερα του τύπου) συνεχίζοντας παράλληλα την κατασκευή τέτοιων συγκροτημάτων προς αντικατάσταση των παλαιών TADS/PNVS που εξακολουθούν να φέρουν τα ΑΗ-64Α του Αμερικανικού στρατού. Σημειώνεται ότι το πρώτο συμβόλαιο για την παραγωγή συγκροτημάτων ηλεκτροπτικών Arrowhead, υπογράφηκε στις 11 Νοεμβρίου του 2003. Ο τερματισμός της παραγωγής των συστημάτων που περιλαμβάνει το νέο συμβόλαιο (Lot 4) θα τερματιστεί το 2009. Η Lockheed Martin παρέδωσε το πρώτο από τα συγκροτήματα Arrowhead στον Αμερικανικό στρατό το Μάιο του 2005 και η εγκατάσταση των αρχικών συγκροτημάτων παραγωγής επάνω στα ελικόπτερα έγινε ένα μόλις μήνα μετά, τον Ιούνιο του 2005.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.