ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρώτη δοκιμή μετάγγισης καυσίμου από το KC-767

Πρώτη δοκιμή μετάγγισης καυσίμου από το KC-767

H Boeing ανακοίνωσε, ότι στις 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη δοκιμή μεταφοράς καυσίμου από ένα KC-767 σε βομβαρδιστικό αεροπλάνο τύπου B-52. κατά την διάρκεια της δοκιμής, τα δύο αεροσκάφη ήρθαν σε «επαφή» 73 συνολικά φορές, προκειμένου να διαπιστωθεί η λειτουργικότητα και η αποτελεσματικότητα του νέου συστήματος ανεφοδιασμού που φέρει το τάνκερ 767.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενδεικτικό της έκτασης και του περιεχομένου της δοκιμής είναι ότι η συγκεκριμένη πτήση που πραγματοποιήθηκε στον εναέριο χώρο της νότιας Καλιφόρνια, είχε και για τα δύο αεροσκάφη διάρκεια τεσσάρων ωρών. Η μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς καυσίμου από το νέο σύστημα ανεφοδιασμού καυσίμου που φέρει το KC-767, προς τα υπό ανεφοδιασμό αεροσκάφη, είναι 900 γαλόνια ανά λεπτό, και στη συγκεκριμένη δοκιμή το Β-52 «τράβηξε» 10.000 λίβρες καυσίμου.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.