ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Παράδοση τριών αεροσκαφών CN 235-300 στο υπουργείο Υποδομών της Ισπανίας

Παράδοση τριών αεροσκαφών CN 235-300 στο υπουργείο Υποδομών της Ισπανίας

Με ανακοίνωση Τύπου την οποία εξέδωσε πρόσφατα, η ισπανική EADS-CASA γνωστοποίησε ότι παρέδωσε τρία αεροσκάφη επιτήρησης ακτών και θαλάσσιων περιοχών και έρευνας και διάσωσης τύπου CN 235-300 στο ισπανικό υπουργείο Yποδομών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παράδοση των αεροσκαφών που είναι εξοπλισμένα με το σύστημα FITS (Fully Integrated Tactical System), έγινε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Σεβίλλη, ενώ η επιχειρησιακή τους αξιοποίηση σε ρόλους επιτήρησης, περιβαλλοντικού ελέγχου και έρευνας και διάσωσης, θα ξεκινήσει μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον ερχόμενο Ιούνιο. Σημειώνεται ότι το σύστημα αποστολής FITS με το οποίο θα είναι εξοπλισμένα τα νέα αυτά αεροσκάφη, έχει εγκατασταθεί μέχρι σήμερα στα C-212 του Μεξικού, στα CN-235 του Ιρλανδικού Αεροπορικού Σώματος, στα CN-235 του αμερικανικού προγράμματος Deepwater, στα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας τύπου P-3 της Βραζιλίας και στα αεροσκάφη του ίδιου τύπου που αξιοποιεί επιχειρησιακά η ισπανική αεροπορία. Η τελευταία πρόσφατα δε ανέθεσε στην EADS-CASA την τροποποίηση έξι μεταφορικών αεροσκαφών CN-235 που ανήκουν στο στόλο της, σε πλατφόρμες ναυτικής συνεργασίας με σύστημα αποστολής FITS. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.