ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Παράδοση του πρώτου C-130J στη USAF

Παράδοση του πρώτου C-130J στη USAF

H Lockheed Martin παρέδωσε στις 13 Μαρτίου 2007 το πρώτο C-130J Super Hercules στην 463η Πτέρυγα Αερομεταφορών η οποία ανήκει στη Διοίκηση Αερομεταφορών της Αμερικανικής Αεροπορίας (Air Mobility Command).

Η πτέρυγα επιχειρεί από την αεροπορική βάση Little Rock στο Άρκανσο. Η 463η έχει σήμερα ενταγμένα στη δύναμή της 13 αεροσκάφη C-130E και 14 C-130H. Τα C-130J θα αντικαταστήσουν αρχικά τα παλαιότερα C-130E και σε μελλοντικό χρόνο και τα C-130H. Παλαιότερα η Αμερικανική αεροπορία (USAF: United States Air Force) είχε εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο αναβάθμισης (δομικής και ηλεκτρονικού εξοπλισμού) του στόλου των C-130E που διαθέτει, και τελικά αποφάσισε να μην προβεί στην υλοποίησή του λόγω υψηλού κόστους, αλλά και ρίσκων δυσανάλογων της χρονικής περιόδου παράτασης της επιχειρησιακής τους ζωής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.