ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Αυστραλία επιλέγει τον RTM322 για τη δεύτερη παραγγελία MRH90

Η Αυστραλία επιλέγει τον RTM322 για τη δεύτερη παραγγελία MRH90

Το Υπουργείο Άμυνας της Αυστραλίας επέλεξε τον αεροκινητήρα RTM322 της κοινοπραξίας Rolls-Royce και Turbomeca (RRTM), για να εξοπλίσει επιπλέον 34 μεταφορικά ελικόπτερα πολλαπλών ρόλων MRH90 (NH-90).

Έτσι ο συνολικός αριθμός των κινητήρων RTM322 που έχει παραγγείλει η Αυστραλία αυξάνεται σε 92, εάν υπολογιστεί και η αρχική παραγγελία για την πρώτη παρτίδα  των 12 δικινητήριων ελικοπτέρων. Η Αυστραλία αποτελεί το δέκατο πελάτη των ελικοπτέρων ΝΗ90, που επιλέγει τον κινητήρα RTM322, μπαίνοντας στην οικογένεια των χρηστών  NH90 του RTM322,  η οποία αποτελείται σήμερα από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Πορτογαλία, τη Σουηδία, τη Φιλανδία, τη Νορβηγία, την Ελλάδα, το Ομάν και την Αυστραλία. Ο Emeric d’ Arcimoles, Πρόεδρος της RRTM και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Turbomeca ανέφερε: «Η δεύτερη επιλογή από την Αυστραλία αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι οι πελάτες του ΝΗ90 αντιμετωπίζουν ευνοϊκά έναν κινητήρα, ο οποίος επωφελείται των σύγχρονων τεχνολογιών στη σχεδίαση, τις επιδόσεις, την κατασκευή και την ευκολία συντήρησης». Ο Scott Crislip, Πρόεδρος της Rolls-Royce Τομέας Ελικοπτέρων, πρόσθεσε: “Ο κινητήρας RTM322 έχει πλέον καθιερωθεί ως ο κινητήρας επιλογής για την οικογένεια των ελικοπτέρων ΝΗ920, η οποία κατέχει περισσότερο από το 50% της αγοράς.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο RTM322 έχει επιλεγεί επίσης σε περισσότερες από το 60% των παραγγελιών των ελικοπτέρων EH-101. Περίπου 1.600 κινητήρες RTM322, συμπεριλαμβανομένων των παραγγελιών και των προαιρέσεων, έχουν ανακοινωθεί για τα ελικόπτερα  NH-90, WAH-64 Apache και EH-101.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.