ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολοκλήρωση εγκατάστασης συστημάτων στο πρώτο Β737 AEW&C Wedgetail

Ολοκλήρωση εγκατάστασης συστημάτων στο πρώτο Β737 AEW&C Wedgetail

Η Boeing ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ολοκλήρωσε την εγκατάσταση και τη δοκιμή όλων των υποσυστημάτων και συστημάτων στο πρώτο Β737 AEW&C το οποίο προορίζεται για την αεροπορία της Αυστραλίας στο πλαίσιο του προγράμματος Wedgetail.

Στα συστήματα που εγκαταστάθηκαν στο αεροσκάφος περιλαμβάνονται τα συστήματα επικοινωνιών και ασφαλών επικοινωνιών, τα συστήματα ναυτιλίας και υπολογισμού παραμέτρων αποστολής, το ραντάρ και το σύστημα αυτοπροστασίας. Οι δοκιμές που εκτελέστηκαν ήταν πολλές και ιδιαίτερα περίπλοκες από τη στιγμή που πέρα από την καλή λειτουργία των συστημάτων, έπρεπε να πιστοποιηθεί και η μεταξύ τους ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα, αλλά και η συμβατότητα και δυνατότητα συνεργασίας με τον βασικό εξοπλισμό του αεροσκάφους. Μέσα στο καλοκαίρι που έρχεται η αμερικανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) θα εκδώσει πιστοποιητικό πλοϊμότητας για το αεροσκάφος, ενώ τελευταίο θα εγκατασταθεί το σύστημα ESM (Electronic Support Measures). Tα δύο πρώτα από τα έξι αεροσκάφη Β737AEW&C του αυστραλιανού προγράμματος Wedgetail, θα παραδοθούν στην αυστραλιανή αεροπορία το Μάρτιο του 2009 και τα υπόλοιπα τέσσερα μέχρι τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου. Εκτός από την Αυστραλία, η Τουρκία και η Νότιος Κορέα έχουν παραγγείλει από τέσσερα B737 AEW&C. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.