ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Korean Air αναλαμβάνει τη συντήρηση των F-15K της Αεροπορίας της Νοτίου Κορέας

Η Korean Air αναλαμβάνει τη συντήρηση των F-15K της Αεροπορίας της Νοτίου Κορέας

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Νοτίου Κορέας, η Korean Air Co., υπέγραψε πρόσφατα με την αμερικανική Boeing, προκαταρκτική συμφωνία, βάσει τις οποίας θα αναλάβει τη συντήρηση των νέων μαχητικών F-15K που παραλαμβάνει η νοτιοκορεάτικη Αεροπορία.

Πέρα από την παροχή υπηρεσιών καθαρά τεχνικής υποστήριξης, η κορεατική αεροπορική εταιρεία θα αναλάβει και την εκπαίδευση των τεχνικών όλων των ειδικοτήτων της κορεατικής Αεροπορίας, στα συστήματα του αεροσκάφους. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά στη Νότιο Κορέα που αεροπορική εταιρεία αναλαμβάνει την συντήρηση μαχητικών αεροσκαφών της αεροπορίας της χώρας. Η εξέλιξη αυτή όμως μόνο τυχαία δεν είναι από τη στιγμή που η Korean Air έχει από το 1982 μέχρι σήμερα, κατόπιν συμφωνίας με την Αμερικανική αεροπορία, ολοκληρώσει με επιτυχία την εκτέλεση εργασιών βαριάς συντήρησης και επιθεωρήσεων σε περισσότερα από 500 μαχητικά αεροσκάφη F-15 Eagle όλων των εκδόσεων, στις εγκαταστάσεις της στην πόλη Gimhae, λίγα χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας Σεούλ.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.