Η Lockheed Martin αναλαμβάνει την υποστήριξη των ηλεκτροπτικών των Apache

Η Lockheed Martin αναλαμβάνει την υποστήριξη των ηλεκτροπτικών των Apache

Ο Αμερικανικός στρατός υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με τη Lockheed Martin για την υποστήριξη των συγκροτημάτων ηλεκτροπτικών συστημάτων TADS/PNVS και M-TADS/PNVS των επιθετικών ελικοπτέρων Apache και των δύο βασικών εκδόσεων που αξιοποιεί επιχειρησιακά.

Το συμβόλαιο είναι τετραετούς διάρκειας και με την εξάσκηση όλων των προαιρέσεων που περιλαμβάνει το ύψος του μπορεί να φτάσει σε 380 εκατομμύρια δολάρια. Εκτείνεται χρονικά δηλαδή μέχρι το έτος 2010. Σε πρώτη φάση, για την κάλυψη του πρώτου έτους παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, η εταιρεία θα λάβει το ποσό των 123 εκατομμυρίων δολαρίων. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.