ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μνημόσυνο Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη

Μνημόσυνο Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη

Το ετήσιο μνημόσυνο του ηρωικού σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη που έχασε τη ζωή του υπερασπίζοντας την εθνική κυριαρχία και τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας έναντι της τουρκικής απειλής πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαΐου 2007 στα Χανιά.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προς τιμή του σμηναγού Ηλιάκη, η Πολεμική Αεροπορία, έκανε τα αποκαλυπτήρια προτομής του σμηναγού στην θέση Μπαλκόνι Ακρωτηρίου Χανίων. Στην τελετή παρέστησαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Α/ ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Παναγιώτης Χηνοφώτης και ο Α/ΓΕΑ αντιπτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος. Στην ομιλία του ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε: «Καθημερινά πάνω από το Αιγαίο δίνονται σκληρές μάχες. Διεξάγεται ένας αμείλικτος αγώνας για την προστασία των δικαίων της πατρίδας μας. Σε μια τέτοια μάχη ένας άνθρωπος ξεχώρισε. Διακρίθηκε υπερασπιζόμενος την πατρίδα του και πέθανε για χάρη της. Συνάντησε το θάνατο και πέρασε στους Αθανάτους. Σήμερα, με τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Κώστα Ηλιάκη, στέλνουμε προς κάθε κατεύθυνση το ηχηρό μήνυμα ότι δεν ξεχνάμε. Στο πρόσωπο του Κώστα Ηλιάκη τιμώνται τόσο η Πολεμική Αεροπορία, όσο και συνολικά οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, που είναι και θα παραμείνουν πανέτοιμες να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση, κάθε απειλή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.