37 ΝΑΠΕΕ για την Ελλάδα

37 ΝΑΠΕΕ για την Ελλάδα

Στον επακριβή καθορισμό του αριθμού των αεροσκαφών του προγράμματος του Νέου Αεροσκάφους Προκεχωρημένης και Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης (ΝΑΠΕΕ) προχώρησε την περασμένη Παρασκευή 8 Ιουνίου 2007 το ΓΕΑ.

Συγκεκριμένα η Μόνιμη Επιτροπή Επιτελικής Σχεδίασης (ΜΟΕΣ) του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) αποφάσισε την προμήθεια 37 συνολικά αεροσκαφών (31 και 6 ως αναπλήρωση απωλειών ή ως δικαίωμα προαίρεσης) και επιπλέον τεσσάρων σε περίπτωση που υπάρχουν εκπαιδευόμενοι από ξένες αεροπορίες. Στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθεί και η προμήθειας ενός πλήρους επιγείου συστήματος εκπαίδευσης (GBTS: Ground Based Training System), το οποίο θα περιλαμβάνει: 2 πλήρης εξομοιωτές πτήσης σε θόλο (FMS: Full Mission Simulator), τέεσερα συστήματα εκπαίδευσης σε διαδικασίες πτήσης (PTT: Part Task Trainers) και 35 συστήματα εκπαίδευσης με υπολογιστή (CBTS: Computer Based Training System).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.