ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

To Μαρόκο διαπραγματεύεται την αγορά μαχητικών αεροπλάνων Rafale

To Μαρόκο διαπραγματεύεται την αγορά μαχητικών αεροπλάνων Rafale

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στις 15 Ιουνίου, ο πρόεδρος της Dassault Aviation, κος Charles Edelstenne αποκάλυψε ότι η γαλλική εταιρεία ολοκλήρωσε πρόσφατα μία σειρά συζητήσεων με την κυβέρνηση του Μαρόκου, σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα διέπουν μία πιθανή συμφωνία για την αγορά μαχητικών αεροσκαφών Rafale από τη χώρα αυτή της Βορείου Αφρικής.

Με βάση επίσης τις δηλώσεις του κου Edelstenne, από εδώ και πέρα οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν σε καθαρά πολιτικό επίπεδο μεταξύ των κυβερνήσεων των δύο χωρών, μέχρι την υπογραφή συμφωνίας, εάν τελικά σημειωθεί τέτοια εξέλιξη. Το Μαρόκο έχει εκδηλώσει προς το παρόν ενδιαφέρον για την προμήθεια 14 έως 18 τέτοιων αεροσκαφών, χωρίς να έχει αναφερθεί εάν ο αριθμός αυτός ενδέχεται να αυξηθεί ή όχι κατά την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων. Ο γαλλικός ημερήσιος Τύπος έχει τον τελευταίο χρόνο επανειλημμένα αναφερθεί στην πιθανότητα αγοράς αεροσκαφών Rafale από το Μαρόκο, τη Λιβύη, αλλά και τη Σαουδική Αραβία. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.