ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπρος: Διαγωνισμός για την προμήθεια νέων ελικοπτέρων έρευνας και διάσωσης

Κύπρος: Διαγωνισμός για την προμήθεια νέων ελικοπτέρων έρευνας και διάσωσης

Το υπουργείο Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας προκήρυξε πρόσφατα ανοικτό διεθνή διαγωνισμό για την επιλογή και προμήθεια τριών νέων ελικοπτέρων έρευνας και διάσωσης και με δέσμευση για ένα ακόμη.

Σε πρώτη φάση οι κατασκευαστές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, θα πρέπει να ενημερώσουν σχετικά το υπουργείο άμυνας της Κύπρο το αργότερο μέχρι την 30η του τρέχοντος μηνός. Το τελευταίο έχει θέσει ως προϋπόθεση σε πρώτη φάση την διάθεση αντιπροσωπευτικού ελικοπτέρου για αξιολόγηση από κάθε κατασκευαστή, αν θεωρήσει ότι αυτό θα απαιτηθεί. Η μέγιστη βαθμολογία που θα μπορεί κάθε υποψηφιότητα να αποσπάσει για τα επιχειρησιακά κριτήρια είναι 40%, το ίδιο και για τα τεχνικά, ενώ η μέγιστη βαθμολογία για τα οικονομικά κριτήρια θα είναι 20%. Οι αιτήσεις συμμετοχής και κατόπιν και οι προσφορές με βάση την ανακοίνωση του κυπριακού υπουργείου Άμυνας, θα πρέπει να υποβληθούν στην αγγλική γλώσσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.