ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

H Boeing αναλαμβάνει την αντικατάσταση των πτερύγων των επιθετικών αεροσκαφών Α-10

H Boeing αναλαμβάνει την αντικατάσταση των πτερύγων των επιθετικών αεροσκαφών Α-10

Συμβόλαιο ύψους 2.015.000.000 δολαρίων ανατέθηκε στη θυγατρική της Boeing, McDonnell Douglas με έδρα το St.Louis, για την κατασκευή και παράδοση 242 νέων πτερύγων για τα υπό αναβάθμιση επιθετικά αεροσκάφη Α-10 της Αμερικανικής αεροπορίας.

Τα αεροσκάφη αυτά υπενθυμίζεται ότι εκσυγχρονίζονται και αναβαθμίζονται δομικά, προκειμένου να παραμείνουν σε υπηρεσία για 20 τουλάχιστον ακόμη χρόνια. Η εταιρεία θα ξεκινήσει τις εργασίες κατασκευής των νέων πτερύγων τις οποίες και θα παραδίδει σε μορφή συλλογών, μέσα στο 2007 και βάσει χρονοδιαγράμματος θα πρέπει να ολοκληρώσει τις παραδόσεις το 2018. Οι παραγγελίες για την κατασκευή των νέων πτερύγων θα δίνονται δε σταδιακά μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου του 2011. Σε πρώτη φάση έχουν καταβληθεί 74.181.576 δολάρια για την έναρξη της διαδικασίας παραγωγής. Δεδομένου ότι τα πρώτα επιθετικά αεροσκάφη Α-10Α εισήλθαν σε υπηρεσία στην Αμερικανική αεροπορία (USAF: United States Air Force) το 1976, τα αεροσκάφη στην αρχική τους αυτή μορφή θα συμπληρώσουν 30 χρόνια υπηρεσίας. Με την επέκταση της επιχειρησιακής τους ζωής μέσω του προγράμματος εκσυγχρονισμού και δομικής αναβάθμισης, θα παραμείνουν συνολικά σε υπηρεσία επί μισό αιώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.