ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επέκταση της συνεργασίας Diehl BGT και Schiebel

Επέκταση της συνεργασίας Diehl BGT και Schiebel

H γερμανική Diehl BGT Defence GmbH & Co. KG και η αυστριακή Schiebel Elektronische Geräte GmbH, υπέγραψαν πρόσφατα συμφωνία για την προώθηση του μη επανδρωμένου μικρού ελικοπτέρου τύπου Camcopter S-100, στις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις.

Το τελευταίο προσφέρεται ως σύστημα επιτήρησης και αναγνώρισης, που θα επιχειρεί από ελικοδρόμια πολεμικών πλοίων. Σε πρώτη φάση μάλιστα το μικρό ελικόπτερο προτείνεται στο πλαίσιο του προγράμματος SAATEG (Surveillance System for the Depth of the Employment Area), για τον εξοπλισμό των νέων κορβετών Κ130 του Γερμανικού Ναυτικού. To Camcopter S-100 αποτελεί αναβαθμισμένη έκδοση του εμπορικά επιτυχημένου Schiebel S-100 και στο πλαίσιο του προγράμματος SAATEG προτείνεται ως σύστημα που θα πλαισιώσει μη επανδρωμένα αεροσκάφη μεγαλύτερης ακτίνας και ύψους πλεύσης, όπως το Predator B για την κάλυψη θαλάσσιων και χερσαίων περιοχών μεγάλης έκτασης σε αποστολές αναγνώρισης και επιτήρησης. Ο όμιλος Schiebel ιδρύθηκε το 1951 και δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στην σχεδίαση και ανάπτυξη εξειδικευμένου εξοπλισμού για τον εντοπισμό θαλάσσιων ναρκών και μη επανδρωμένων αεροχημάτων. Η έδρα του βρίσκεται στη Βιέννη. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.