Παγιώνεται η διαμόρφωση του Ρ-8 του Αμερικανικού Ναυτικού

Παγιώνεται η διαμόρφωση του Ρ-8 του Αμερικανικού Ναυτικού

Η Διοίκηση Αεροπορικών Συστημάτων του Αμερικανικού Ναυτικού ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία CDR (Critical Design Review) για την παγίωση της διαμόρφωσης του νέου αεροσκάφους ναυτικής συνεργασίας και ανθυποβρυχιακού πολέμου Ρ-8.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής ανοίγει το δρόμο για την έναρξη της κατασκευής του πρώτου αεροσκάφους δοκιμών Ρ-8Α, περί το τέλος του 2007. Το Ρ-8 θα είναι ένα Β737 τρίτης γενιάς εξοπλισμένο με συστήματα αποστολής και σταθμούς εργασίας πληρώματος και με την ικανότητα να φέρει οπλισμό αέρος-επιφανείας. Η κατασκευή της ατράκτου των αεροσκαφών του τύπου, η οποία θα ενσωματώνει και τις περισσότερες τροποποιήσεις θα γίνεται στις εγκαταστάσεις της Boeing στη Wichita του Κάνσας και θα ακολουθεί η συναρμολόγηση των πτερύγων και ουραίου τμήματος στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Seattle. Τέλος η ενσωμάτωση των συστημάτων και του εξοπλισμού αποστολής θα γίνεται από το τμήμα Integrated Defense Systems και η παράδοση στο Ναυτικό των ΗΠΑ θα πραγματοποιείται μετά από την διεξαγωγή δοκιμών διασύνδεσης και κανονικής λειτουργίας. Η παράδοση του πρώτου από τα 108 αεροσκάφη του τύπου που θα αποκτήσει το Αμερικανικό Ναυτικό, θα γίνει μέσα στο 2013.

   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.