ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αποδοχή των πρώτων έξι Hawk από την Ινδική Αεροπορία

Αποδοχή των πρώτων έξι Hawk από την Ινδική Αεροπορία

Η BAE Systems γνωστοποίησε ότι η Ινδική Αεροπορία υπέγραψε την αποδοχή των πρώτων έξι εκπαιδευτικών αεροσκαφών προκεχωρημένου και επιχειρησιακού σταδίου νέας γενιάς, τύπου Hawk, τα οποία και πρόκειται να παραλάβει πολύ σύντομα.

Με την εξέλιξη αυτή σηματοδοτείται η έναρξη της διαδικασίας εκπαίδευσης των πρώτων Ινδών εκπαιδευτών-χειριστών, αλλά και των τεχνικών στον τύπο, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Warton του Lancashire. Με βάση την ανακοίνωση η διαδικασία εκπαίδευσης των Ινδών εκπαιδευτών έχει ήδη ξεκινήσει με την αξιοποίηση των τριών πρώτων ινδικών Hawk νέας γενιάς. Εκπαιδευτές τους είναι χειριστές της RAF, ενώ η εταιρεία έχει αναλάβει όλες τις άλλες αναγκαίες υπηρεσίες. Προς τα τέλη Ιουλίου θα καταφθάσουν δε στο αεροδρόμιο του Warton και ορισμένοι δοκιμαστές-χειριστές της ινδικής εταιρείας Hindustan Aeronautics Ltd, η οποία βάσει του συμβολαίου που έχει υπογραφεί θα αναλάβει την τελική συναρμολόγηση και παράδοση στην Ινδική Αεροπορία, 42 αεροπλάνων. Υπενθυμίζεται ότι τα 24 πρώτα, από τα 66 Hawk που θα παραλάβει η Αεροπορία της Ινδίας, θα συναρμολογηθούν στη Βρετανία από την κατασκευάστρια εταιρεία. Οι Ινδοί τεχνικοί θα αρχίσουν να εκπαιδεύονται μέχρι το τέλος Ιουλίου του 2007, επάνω στα άλλα τρία από τα έξι αεροσκάφη που έχουν γίνει αποδεκτά από την Ινδική Αεροπορία. Τα πρώτα Hawk θα παραδοθούν στην Ινδία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.