ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Hamilton Sundstrand συμμετέχει στο πρόγραμμα του CH-53K

Η Hamilton Sundstrand συμμετέχει στο πρόγραμμα του CH-53K

Η Hamilton Sundstrand επιλέχθηκε πρόσφατα από τη Sikorsky για την ανάπτυξη και κατασκευή των συστημάτων περιβαλλοντικού ελέγχου και εκκίνησης κινητήρων, και της εφεδρικής μονάδας παροχής ισχύος με τα οποία θα εξοπλιστεί το νέο βαρύ μεταφορικό ελικόπτερο CH-53K.

Το ελικόπτερο σε πρώτη φάση προορίζεται για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών των Πεζοναυτών των ΗΠΑ και φυσικά και για εξαγωγές. Το ύψος του συγκεκριμένου προγράμματος, υπολογίζεται ότι θα ανέλθει στα 400 περίπου εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Hamilton Sunstrand θα ξεκινήσει αμέσως τις εργασίες προκειμένου να παραδώσει τα πρώτα συστήματα μέσα στο 2009 και πριν από την έναρξη του προγράμματος των πτητικών δοκιμών. Υπενθυμίζεται ότι το CH-53K θα αντικαταστήσει σταδιακά τα CH-53E και θα αποκτήσει, βάσει χρονοδιαγράμματος, αρχική επιχειρησιακή ικανότητα (IOC) το έτος 2015. Η ίδια αμερικανική εταιρεία έχει αναλάβει την ανάπτυξη και κατασκευή των υπολογιστών του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου πτήσης του νέου ελικοπτέρου, καθώς και τη σχεδίαση και κατασκευή του κύριου και του ουραίου στροφείου. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.