ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σύστημα ζεύξης δεδομένων για JSOW και Harpoon

Σύστημα ζεύξης δεδομένων για JSOW και Harpoon

Η Rockwell Collins υπέγραψε συμβόλαιο με τη Raytheon Missile Systems, για την ανάπτυξη και κατασκευή ενός νέου συστήματος ζεύξης δεδομένων το οποίο προορίζεται να εξοπλίσει τους πυραύλους εναντίον πλοίων τύπου Harpoon και τα όπλα JSOW.

Το ύψος του συμβολαίου ανέρχεται σε 18 εκατ. δολάρια και κοινοποιήθηκε με ανακοίνωση τύπου που εξέδωσε η Rockwell Collins στις 19 Σεπτεμβρίου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ονομάζεται Strike Common Weapon Data Link Program και σκοπός του είναι η διασύνδεση των όπλων που προαναφέραμε με κέντρα ελέγχου μέσω των οποίων θα μπορούν ενώ κινούνται προς κάποιο στόχο να λάβουν εκ νέου στοιχεία στοχοποίησης, δηλαδή κίνησης προς κάποιο εναλλακτικό στόχο δηλαδή και ματαίωσης της αρχικής αποστολής χωρίς κίνδυνο παρέκκλισης από την πορεία τους λόγω ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών. Το πρόγραμμα είναι χαμηλού κινδύνου και κόστους και θα εξασφαλίσει στους χρήστες των συγκεκριμένων όπλων σημαντικά μεγαλύτερη επιχειρησιακή ευελιξία, αλλά και ακρίβεια προσβολής στόχων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.