ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αναβάθμιση των αεροσκαφών Ε-4Β των ΗΠΑ

Αναβάθμιση των αεροσκαφών Ε-4Β των ΗΠΑ

Η Boeing γνωστοποίησε ότι ολοκλήρωσε τις εργασίες αναβάθμισης του πρώτου από τα τέσσερα αεροσκάφη Ε-4Β του Κέντρου Αεροπορικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ, στις εγκαταστάσεις της στο Wichita του Κάνσας.

Η αναβάθμιση του πρώτου αεροσκάφους έγινε στο πλαίσιο προγραμματισμένης βαρείας επιθεώρησής του και περιλάμβανε αντικατάσταση πολλών από τα συστήματά του. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τα εναπομείναντα τρία μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Το Ε-4Β είναι ένα ειδικά τροποποιημένο και διαμορφωμένο Boeing 747-200 το οποίο είναι κατάλληλα εξοπλισμένο έτσι ώστε να λειτουργεί ως ιπτάμενο κέντρο διοίκησης και ελέγχου επιχειρήσεων σε περίοδο πολέμου. Δευτερεύων ρόλος των αεροσκαφών του τύπου αυτού είναι η μεταφορά επισήμων προσώπων (VIP) και η διαχείριση καταστάσεων ανάγκης και εθνικών κρίσεων μετά από μεγάλες καταστροφές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.