ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των πρώτων Ινδών χειριστών στο Hawk

Ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των πρώτων Ινδών χειριστών στο Hawk

Σύμφωνα με ανακοίνωση τύπου της ΒΑΕ Systems, ολοκληρώθηκε πρόσφατα η εκπαίδευση των πρώτων έξι Ινδών εκπαιδευτών-χειριστών στα νέα αεροσκάφη προκεχωρημένης και επιχειρησιακής εκπαίδευσης Hawk 132 της αεροπορίας της χώρας.  

Με την έναρξη της διαδικασίας των παραδόσεων των νέων αυτών εκπαιδευτικών αεροσκαφών στην Αεροπορία της Ινδίας λίγο πριν το τέλος του έτους που διανύουμε, ο πρώτος αυτός πυρήνας των Ινδών χειριστών θα αναλάβει να καταρτίσει το πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης των νέων ινδών χειριστών που θα επανδρώσουν στο άμεσο μέλλον μαχητικά αεροσκάφη. Οι Ινδοί εκπαιδευτές παρακολούθησαν πρόγραμμα εκπαίδευσης το οποίο είναι βασισμένο στην διαδικασία που ακολουθείται για τους εκπαιδευτές της RAF, διάρκειας 10 εβδομάδων, στο οποίο εκτός από τις 15 εξόδους για το κάθε ένα στο πραγματικό αεροσκάφος, περιλαμβάνονταν και εντατικό πρόγραμμα εξόδων, ημερήσιων και νυχτερινών στον προσομοιωτή του αεροσκάφους, ο οποίος έχει παραληφθεί από την Ινδική Αεροπορία στη Βρετανία και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα μεταφερθεί στην Ινδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.