ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η RSK MiG εκσυγχρονίζει τα βουλγαρικά MiG-29

Η RSK MiG εκσυγχρονίζει τα βουλγαρικά MiG-29

Την ανάθεση συμβολαίου για τον εκσυγχρονισμό 16 μαχητικών MiG-29 της αεροπορίας της χώρας, ανακοίνωσε την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2006, ο Υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας Veselin Bliznakov.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συμβόλαιο ανατέθηκε στη ρωσική RSK MiG και περιλαμβάνει τη γενική επισκευή των αεροσκαφών καθώς και την προσαρμογή τους στις νατοϊκές απαιτήσεις σε ότι αφορά τη ναυτιλία και την ασφάλεια πτήσεων. Σκοπός του προγράμματος είναι η παράταση της επιχειρησιακής ζωής κατά τουλάχιστον πέντε έτη μέχρις ότου υλοποιηθεί πρόγραμμα προμήθειας νέου μαχητικού αεροσκάφους. Το ύψος του συμβολαίου ανέρχεται σε 40,2 εκατ. ευρώ και οι εργασίες πρόκειται να ολοκληρωθούν εντός 30 μηνών. Ας σημειωθεί ότι παρόμοιο συμβόλαιο με τη RSK MiG είχε υπογραφεί το 2002 και το οποίο αφορούσε την επισκευή και εκσυγχρονισμό 20 αεροσκαφών. Ακυρώθηκε όμως το 2004 καθώς είχαν παρουσιαστεί καθυστερήσεις στην υλοποίηση του. Τα έξι αεροσκάφη που είχαν εκσυγχρονιστεί πριν την ακύρωση του συμβολαίου είχαν κριθεί ότι δεν μπορούσαν να εκπληρώσουν τα προαναφερθέντα νατοϊκά πρότυπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.