ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η TAI παραλαμβάνει το πρώτο 737-700 για μετατροπή σε ιπτάμενο ραντάρ

Η TAI παραλαμβάνει το πρώτο 737-700 για μετατροπή σε ιπτάμενο ραντάρ

Το πρώτο από τέσσερα αεροσκάφη 737-700 παρέδωσε η Boeing στην τουρκική TUSAS Aerospace Industries (TAI), για μετατροπή σε πλατφόρμα εναέριας έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου (AEW&C) στο πλαίσιο του προγράμματος Peace Eagle.

Η TAI θα προχωρήσει σε δομική αναβάθμιση της άνω ατράκτου (οροφής) του αεροσκάφους, σε τοποθέτηση της κεραίας του ραντάρ ηλεκτρονικής σάρωσης πολλαπλών ρόλων, σε αντικατάσταση των συστημάτων ψύξης και παροχής-διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, στην εγκατάσταση σταθμών εργασίας, νέων υδραυλικών συστημάτων και κλιματισμού. Υπολογίζεται, ότι αν το πρόγραμμα εξελιχθεί ομαλά χωρίς καθυστερήσεις, τα αεροσκάφη θα παραδοθούν στη τουρκική Πολεμική Αεροπορία μέχρι τα τέλη του 2008.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.