ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δημοσίευμα για την υποψηφιότητα του JAS-39 Gripen για την Ελλάδα

Δημοσίευμα για την υποψηφιότητα του JAS-39 Gripen για την Ελλάδα

Η σουηδική εφημερίδα Dagens Nyheter στο σημερινό της φύλλο δημοσιεύει δηλώσεις του επικεφαλής επικοινωνίας της εταιρίας που κατασκευάζει το μαχητικό αεροσκάφος JAS-39 GRIPEN όπου εμφανίζεται εξαιρετικά αισιόδοξος σχετικά με τις προοπτικές πώλησής του στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις δηλώσεις του ο κ. Lasse Jansson υποστηρίζει ότι το GRIPEN αποτελεί τη βέλτιστη λύση για την Ελλάδα και στηρίζει την άποψή του στα δύο ακόλουθα επιχειρήματα: Ισχυρίζεται ότι το GRIPEN είναι το μοναδικό μαχητικό τέταρτης γενιάς που έχει στον παρόντα χρόνο πλήρως ενσωματωμένες δυνατότητες εκτέλεσης αποστολών τόσο εναέριων, όσο και επίγειων στόχων. Επιπρόσθετα, πλεονεκτεί από απόψεως τιμής, προσδιορίζοντας την τιμή του περί τα 30 εκατομμύρια ευρώ ανά μονάδα αεροσκάφους, σημαντικά χαμηλότερη σε σχέση με τον ανταγωνισμό, το EF-2000 Typhoon και το γαλλικό RAFALE. Ο κ. Jansson, αναφερόμενος στο επιχειρησιακό περιβάλλον του Αιγαίου, ανέφερε ότι η ικανότητα του JAS-39 να απογειώνεται και να προσγειώνεται σε πολύ μικρό διάδρομο αεροδρομίου το καθιστά απολύτως ανταγωνιστικό λόγω του νησιωτικού συμπλέγματος που έχει να αντιμετωπίσει. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.