ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε πλήρη ετοιμότητα η ΠΑ, «υποτονική» η τουρκική συμπεριφορά…

Σε πλήρη ετοιμότητα η ΠΑ, «υποτονική» η τουρκική συμπεριφορά…

Σε πλήρη συναγερμό βρίσκεται το σύνολο της δύναμης της Πολεμικής Αεροπορίας μετά τη σύγκρουση του ελληνικού μαχητικού αεροσκάφους F-16C Block 52+ με τουρκικό F-16C, κατά τη διάρκεια αναχαίτισης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κινήσεις της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας (THK) παρακολουθούνται στενά και οι Έλληνες χειριστές είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, μετά το συμβάν οι Τούρκοι είναι πολύ προσεκτικοί και έχουν περιορίσει σημαντικά τις κινήσεις τους στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου. Κατά τα άλλα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ελληνικού μαχητικού αεροσκάφους και του χειριστή αν και επικρατεί γενικευμένη απαισιοδοξία σχετικά με τις πιθανότητες να βρεθεί εν ζωή. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες επίσης αναφέρουν, ότι η παράδοση του Τούρκου χειριστή έγινε υπό «δύσκολες» συνθήκες καθώς όταν πλησίασε τουρκικό ελικόπτερο για να τον παραλάβει στην περιοχή υπήρχαν επί αρκετή ώρα μέλη των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος και ελληνικά ελικόπτερα. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα γίνουν πιθανότατα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες των συμβάντων…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.