Τραγικό ατύχημα με δυο ισπανικά Mirage F1

Τραγικό ατύχημα με δυο ισπανικά Mirage F1

Δυο μαχητικά αεροσκάφη Mirage F1 της ισπανικής Αεροπορίας, ένα διθέσιο -BM και ένα μονοθέσιο -M κατέπεσαν…
Δυο μαχητικά αεροσκάφη Mirage F1 της ισπανικής Αεροπορίας, ένα διθέσιο -BM και ένα μονοθέσιο -M κατέπεσαν κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης ρουτίνας, σκοτώνοντας και τους τρεις συνολικά χειριστές.

Η συντριβή συνέβη στη νοτιοανατολική επαρχία Αλμπαθέτε της Ισπανίας. Τα αίτια δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί.

Τα συντρίμμια των δυο αεροσκαφών αναβρέθηκαν την Τρίτη σε απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρων μεταξύ του, όπως και οι σωροί των πιλότων.

Τα αεροσκάφη αυτά εισήλθαν σε υπηρεσία με την ισπανική Αεροπορία από το 1975. Αντικαθίστανται από νέα αεροσκάφη EF-2000 Typhoon.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.