ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η EADS διαψεύδει αποχώρηση από το πρόγραμμα του Α400Μ

Η EADS διαψεύδει αποχώρηση από το πρόγραμμα του Α400Μ

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ευρωπαϊκή αεροναυπηγική εταιρεία EADS δεν υπάρχει η παραμικρή συζήτηση…

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ευρωπαϊκή αεροναυπηγική εταιρεία EADS δεν υπάρχει η παραμικρή συζήτηση γύρω από κάποιο σενάριο απόσυρσης από το πρόγραμμα ανάπτυξης και παραγωγής του νέου μέσου μεταφορικού αεροσκάφους A400M.

Με την ανακοίνωση αυτή, η EADS ουσιαστικά διαψεύδει τις αναφορές που εμφανίστηκαν στον διεθνή Τύπο για το ενδεχόμενο αυτό.

Το δελτίο Τύπου συνεχίζει αναφέροντας πως «Πάνω από 6.000 τεχνικοί εργάζονται στο πρόγραμμα αυτό μέσα στην EADS, και υπάρχουν συνεχείς συνομιλίες με την OCCAR και τις κυβερνήσεις-αγοραστές του αεροσκάφους, προκειμένου να καθοριστεί το σωστό πλαίσιο που θα επιτρέψει την καλύτερη εξέλιξη του προγράμματος.»

Το δελτίο Τύπου καταλήγει ως εξής: «Το αεροσκάφος θα είναι το καλύτερο στην κατηγορία του, με εξαιρετικές προδιαγραφές και κανένα εναλλακτικό πρόγραμμα από ανταγωνιστές στην διεθνή αγορά.»

Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα του Α400Μ ταλαιπωρείται από μια σειρά καθυστερήσεων και προβλημάτων, όπως έχουμε αναφέρει σχετικά.

Ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν με το νέο κινητήρα του αεροσκάφους, με την κατασκευάστρια SAFRAN να πετάει το μπαλάκι στην EADS…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

Μπορείτε να σχολιάσετε την παραπάνω είδηση και να ανταλλάξετε απόψεις με άλλους αναγνώστες στο forum του defencenet.gr ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.