ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

F-22 στον Ειρηνικό

F-22 στον Ειρηνικό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο ανάπτυξης του νέου μαχητικού αεροπορικής κυριαρχίας των ΗΠΑ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο ανάπτυξης του νέου μαχητικού εναέριας υπεροχής και αεροπορικής κυριαρχίας των ΗΠΑ.

Όπως το defencenet έχει ήδη ενημερώσει μαχητικά του τύπου βρίσκονται ήδη στην Ιαπωνία, στην αεροπορική βάση Kadena. Συνολικά, 12 αεροσκάφη έχουν αφιχθεί στην χώρα.

Ακόμα 12 αεροσκάφη βρίσκονται στην αεροπορική βάση Andersen στην νήσο Guam τα οποία προέρχονται από την αεροπορική βάση Elmendorf της Αλάσκα. Στην αεροπορική βάση Hickam στην Χαβάϊ 24 αεροσκάφη αναπτύχθηκαν μαζί με εκατοντάδες προσωπικό εδάφους για την υποστήριξή τους.

Η ανάπτυξη των συγκεκριμένων μονάδων στον Ειρηνικό αποτελεί και μία κίνηση για την επιβεβαίωση της «σταθερότητας» στην περιοχή μέσω της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας. Οι μονάδες των F-22 θα πραγματοποιήσουν ασκήσεις με τις κατατόπους αεροναυτικές δυνάμεις των ΗΠΑ.

Μία νέα οπτική στην συγκεκριμένη κίνηση της Αεροπορίας να στείλει το συγκεκριμένο αεροσκάφος αυτήν την ώρα στον Ειρηνικό είναι και το «μήνυμα» το οποίο θέλει να περάσει στην νέα αμερικανική κυβέρνηση για την αξία και της συνέχισης του προγράμματος για την απόκτηση περισσοτέρων F-22 για τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ.

Το defencenet έχει ήδη παρουσιάσει την μεγάλη συζήτηση που έχει προκύψει τους τελευταίους μήνες στους πολιτικο-στρατιωτικούς κύκλους των ΗΠΑ όσον αφορά τον τελικό αριθμό των προς απόκτηση F-22.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.