ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το Μεξικό επιλέγει ευρωπαϊκά στα ελικόπτερα

Το Μεξικό επιλέγει ευρωπαϊκά στα ελικόπτερα

Η Eurocopter πέτυχε μια ακόμα εξαγωγική επιτυχία στην Λατινική Αμερική αφού το υπουργείο Άμυνας του…

Η Eurocopter πέτυχε μια ακόμα εξαγωγική επιτυχία στην Λατινική Αμερική αφού το υπουργείο Άμυνας του Μεξικού έδωσε μια παραγγελία για έξι μεταφορικά ελικόπτερα EC725, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν κυρίως για αποστολές μεταφορών και πολιτικής προστασίας.

Η νέα αυτή παραγγελία, η πρώτη για την Eurocopter από το μεξικανικό ΥΠΑΜ θα βοηθήσει την ενίσχυση της παρουσίας της ευρωπαϊκής εταιρείας στο Μεξικό.

Το υπουργείο Ναυτικών της χώρας ήδη επιχειρεί με ελικόπτερα Panther επίσης της Eurocopter, ενώ ελικόπτερα EC225 και Super Puma υπηρετούν στην μεξικανική προεδρία.

Συνολικά περί τα 350 ελικόπτερα της Eurocopter όλων των τύπων βρίσκονται σε υπηρεσία στην περιοχή και το μερίδιο αγοράς της εταιρείας έχει αυξηθεί σταθερά φτάνοντας σήμερα περίπου στο 50%.

Η παρουσία της Eurocopter στο Μεξικό χρονολογείται στο 1982, όταν και δημιουργήθηκε η θυγατρική της Eurocopter de Mexico SA (EMSA) για την διαχείριση της αγοράς της Κεντρικής και άνω Νότιας Αμερικής (Κολομβία, Βενεζουέλα, Ισημερινός).

Η EMSA σήμερα απασχολεί 165 εργαζόμενους κυρίως στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.