ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η κινεζική Αεροπορία έχει έτοιμο το πρώτο της στρατηγικό βομβαρδιστικό με τεχνολογία stealth

Η κινεζική Αεροπορία έχει έτοιμο το πρώτο της στρατηγικό βομβαρδιστικό με τεχνολογία stealth

Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν ότι το νέο στρατηγικό βομβαρδιστικό μεγάλης εμβέλειας θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τον εορτασμό της 70ης επετείου της Αεροπορίας του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLAAF),της Κίνας το 2019.

Αναλυτές θεωρούν ότι το πρωτότυπο του νέου κινεζικού στρατηγικού βομβαρδιστικού, γνωστού και ως H-20, αναμένεται σύντομα να κάνει την πρώτη του πτήση.

Η κινεζική κρατική τηλεόραση επιβεβαίωσε επίσης ότι το H-20 θα πετάξει σύντομα.

Παρόλα αυτά υπάρχει φωτογραφία που δείχνει σ΄ έναν σχηματισμό αεροσκαφών που πέταξε στις 7 Οκτωβρίου ένα “άγνωστο” αεροσκάφος που πρέπει να είναι το H-20.

Σύμφωνα με τους Global Times, “η σιλουέτα ενός μυστηριώδους αεροσκάφους φαίνεται στις φωτογραφίες της πτήσης…

Ορισμένοι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες λένε ότι ο σχεδιασμός του H-20 είναι αντιγραφή του αμερικανικού νB-2 Spirit.

Όπως λένε νοι Κινέζοι το H-20 θα μπορεί να πετά σε αποστάσεις 12.000 χιλιομέτρων χωρίς ανεφοδιασμό και θα μεταφέρει περισσότερους από 20 τόνους πυρομαχικών, συμπεριλαμβανομένων θερμοπυρηνικών όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.