ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πανικός στον αέρα- 15 τραυματίες σε πτήση με αναταράξεις από το Μαϊάμι στο Μπουένος Άιρες (βίντεο-φωτο)

Πανικός στον αέρα- 15 τραυματίες σε πτήση με αναταράξεις από το Μαϊάμι στο Μπουένος Άιρες (βίντεο-φωτο)

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι 192 επιβάτες πτήσης της Aerolineas Argentinas, όταν σφοδρότατες αναταράξεις έφεραν τα πάνω – κάτω!

Η πτήση είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μαϊάμι των ΗΠΑ και είχε προορισμό το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Οκτώ επιβάτες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία μετά την ασφαλή προσγείωση του αεροσκάφους, ενώ σ’ άλλους επτά δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο αεροδρόμιο, ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό, τα… είχαν δει όλα.

Οι αναταράξεις έλαβαν χώρα λίγο πριν το αεροσκάφος «πατήσει» στο διεθνές αεροδρόμιο της Αργεντινής, με τους αεροσυνοδούς να έχουν μόλις ολοκληρώσει την παροχή ποτών στους επιβάτες.

Οι σοκαριστικές φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, απεικονίζουν το μέγεθος της καταστροφής και των ζημιών που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των αναταράξεων.

Αποτέλεσμα των αναταράξεων ήταν το να βρεθούν… στον αέρα τόσο οι επιβάτες όσο και διάφορα αντικείμενα και φαγητά.

Τα ντουλαπάκια που βρίσκονται πάνω στις θέσεις των επιβατών άνοιξαν με αποτέλεσμα, τσάντες και διάφορα αντικείμενα να πέσουν στο διάδρομο και να προκαλέσουν ένα χάος, ενώ φαγητά και ποτά είχαν «πνίξει» το πάτωμα του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί επιβάτες χτύπησαν στα πλαστικά μέρη του αεροσκάφους που βρίσκονταν πάνω από τα κεφάλια τους, με έναν εξ αυτών να κρατά ένα κομμάτι υφάσματος προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία που προκλήθηκε από τον τραυματισμό.

https://twitter.com/serdominguez/status/1053085289797861377

Eκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας ανέφερε στο The Sun:

«Το περιστατικό συνέβη στη φάση της πτήσης που ονομάζεται «cruise» και το πρόβλημα αναφέρθηκε αμέσως από τον κυβερνήτη που ήταν υπεύθυνος για το αεροσκάφος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η εταιρεία διέθεσε τον ιατρικό εξοπλισμό της κατά την άφιξη της πτήσης για να βοηθήσει τους επιβάτες που υπέστησαν χτυπήματα ή τραυματισμούς λόγω των ξαφνικών αναταράξεων που προκαλούν αυτές οι ατμοσφαιρικές συνθήκες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.