Πένθος στην Αεροπορία Στρατού – Αιφνίδιος θάνατος 38χρονου αξιωματικού

Πένθος στην Αεροπορία Στρατού – Αιφνίδιος θάνατος 38χρονου αξιωματικού

Θρηνεί η Αεροπορία Στρατού την αιφνιδιαστική απώλεια ενός στελέχους της, τεχνικού αξιωματικού εξ υπαξιωματικών, μόλις 38 ετών, ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ βρισκόταν στο αγρόκτημα του ξαδέλφου του.

Ο αξιωματικός υπηρετούσε σε μονάδα της Αεροπορίας Στρατού που εδρεύει στο αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ήταν καλά στην υγεία του και σύμφωνα με το ΓΕΣ – που ωστόσο δεν έχει εκδώσει ως τώρα κάποια ανακοίνωση επειδή το στέλεχός του ήταν εκτός υπηρεσίας, όπως παγίως πράττει σε παρόμοιες περιπτώσεις – είχε περάσει με επιτυχία την ετησία ιατρική εξέτασή του, χωρίς να έχει παρατηρηθεί σε αυτήν το παραμικρό εύρημα.

Σημειώνεται ότι όπως και στους πιλότους της Αεροπορίας Στρατού, έτσι και στους τεχνικούς της, η ετησία τους είναι πολύ πιο λεπτομερής από την αντίστοιχη για τα υπόλοιπα στελέχη του Στρατού.

Ενώ λοιπόν το άτυχο στέλεχος ήταν στο αγρόκτημα του εξαδέλφου του στην Γανοχώρα Κατερίνης, χθες το μεσημέρι, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, που προκάλεσε έμετο και απώλεια των αισθήσεών του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κατερίνης όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άτυχος 38χρονος αξιωματικός της Αεροπορίας Στρατού ήταν εξαιρετικός αξιωματικός και άνθρωπος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.